jämtland-härjedalen

Tillsammans med några av världens ledande destinationer inom äventyrsturism har Jämtland Härjedalen blivit utvald till lanseringspartner för appen Adventure Junky. Topptur på Helags, midnattsfiske i Ammerån och snökite på frusna sjöar är några av de upplevelser som ska göra globala äventyrs-junkies nyfikna på Sverige och Jämtland Härjedalen. Grundarna Nigel Malone och Fuchsia Sims besöker Åre 11-12 april då appen introduceras för nordisk besöksnäring.

Genom gamification kan äventyrare nu dela sina upplevelser på en ny global arena. Appen Adventure Junky låter användarna kombinera riktiga äventyr och upplevelser med digital teknik, vilket på ett nytänkande sätt skapar engagemang hos resenärer. Bland ledande destinationer inom äventyrsturism, handplockade och utvalda på grund av sitt fokus på hållbarhet och äkta upplevelser, finns några av de bästa äventyren i Jämtland Härjedalen presenterade i appen.

– Jämtland Härjedalen och de nordiska länderna har en unik position att bli Europaledande inom segmentet äventyrsresor och det finns få motsvarigheter som kan erbjuda upplevelser med samma djup och autenticitet. Adventure Junky är en ideal plattform där regionen kan ta en global position och visa upp sina allra starkaste kort ­– ett spännande initiativ med stor potential, säger Nigel Malone, Director Adventure Junky.

De australiensiska grundarna Nigel Malone och Fuchsia Sims besöker Jämtland Härjedalen under ATTAs konferens AdventureConnect Nordic Gathering i Åre den 11-12 april då appen introduceras för ledande aktörer inom nordisk besöksnäring som deltar på konferensen.

Lämna ett svar