Aeroflot Airbus A330 Kustov edit

Det vackert tagna flygfotografiet som vunnit pris visar en Aeroflot Airbus A330. Fotograf Sergey Kustov

När OS i Sochi i februari startar kommer Aeroflot öppna en ny direktlinje mellan Frankfurt och OS-staden.

Reseplaneraren erfar att Aeroflot nu kommer att börja flyga direkt  till OS byn 2014. Flybolaget lär ha bestämt att resrutten kommer att bli, Frankfurt am Main och Sochi.  Namnet på aktiviteten är Olympic Air Bridge. Sträckan kommer att trafikeras av flygmodellen wide-body Boeing B777-300ER. Flygbolaget kommer även att sälja särskilda OS-souvenirer ombord på flygningarna.

“Dessa Boeing 777 flygplan kommer att stärka vårt nätverks strategi, särskilt de internationella tillväxtmöjligheter som vi förväntar oss av våra gemensamma verksamheter med SkyTeam partners vid service 2014 Sotji OS och 2018 FIFA World Cup,” Aeroflot generaldirektör Vitaly Saveliev har tidigare också sagt i ett pressmeddelande . “Vi värdesätter kombinationen av storlek, räckvidd och prestanda av de 777 flygplan, samt de omfattande bekvämligheter kunden de erbjuder. Sittplatser förmåga flygplanen kommer att ge oss tillväxt flexibilitet kortplatser flygplatser och ger oss större möjligheter att tjäna nya långdistansmarknaderna. ”

 

Det går också bra för Aeroflot erfar Reseplaneraren.com

Rörelseresultatet för Aeroflot gruppen för de första 6 månaderna av 2013 enligt IFRS ökade med 70% och uppgick till $167 miljoner
Intäkter av Aeroflot gruppen för de första 6 månaderna av 2013 enligt IFRS ökade med 14% och uppgick till $ 4,132.6 miljoner.
Trafiken ökade med 16% och uppgick till $ 3,664.7 miljoner.

 

Källa Om Intäkter: Aeroflot news October 10, 2013 MOSCOW
Källa: Övrigt: Travelnews samt blog.seattlepi.com

Lämna ett svar