En cava och ett dopp i bubbelpoolen medan solen gassar!

Bilder från H10 Montcada Hotel, Barcelona
Den här bilden på H10 Montcada Hotel används med tillstånd av TripAdvisor

Om Du någonsin har tvekat att flyga till Barcelona och fundera på vart Du ska bo, så kan Du nu sluta med det!
På Hotelkedjan H10montcada som ligger supercentralt men ändå inte i det allra mest trafikerade området. Beläget i Barcelonas gotiska distrikt, intill det kosmopolitiska Born och nära havet, är H10 Montcada ett exempel på den neoklassiska stil som kännetecknar Via Laietana Avenue. Den moderna, välkomnande inredning i rum och receptioner gör den idealisk för nöje och affärsresor. Dess övre terrassen har en jacuzzi och en fantastisk utsikt över staden och havet.

När vi anländer till hotellet erbjuds vi var sitt glas cava som hälls upp under högtidliga former. Bra start tänker vi och smuttar belåtet på den goda drycken. Weekenden kunde inte börja bättre.

Den fina loobyn verkar nyrenoverad med smakfulla färger och har allt man kan tänka sig behöva av service inkl dator, trådlös fri wifi och skrivare, plus extremt trevlig personal i receptionen. Väl upp i rummet som vi fått, ligger högst upp med fin ustikt. Lagom stort med sköna sängar och trendigt badrum. Toppklass helt enkelt!

När mörkret sänks över staden kan man sitta och sippa på ett gott glas cava och titta på den fina utsikten som sträcker sig ner till hamnen, ja så långt man nu vill och kan se, så länge det finns en tänd lykta eller lanterna. På terassen spelas de senaste softade låtarna för att vi ska komma i rätt stämning innan utgången.