Reseplaneraren besöker Bistro BjörkvikReseplaneraren passade på att gästa Ingarö och Björkviks brygga/havsbad för ett par sköna dopp i havet så här i slutet av augusti. Dagen bjöd på fantastiskt väder med strålande sol, lite lagom vind och god mat. På Bistro Björkvik kan man numera äta riktigt vällagad lunch mitt på dagen året runt.

På Ingarö hittar du Restaurang Bistro Björkvik  nära havetVi beställde sallad med rödbetor och chevré för 130kr respektive lax med nykokt potatis och var sitt glas väldigt gott rosévin i väl tilltagna glas. Lunchen var så trevlig att vi på stående fot beslöt oss för att skippa kontoret för eftermiddagen, Och satt kvar och njöt av utsikten och kaffe med nybakad kanelbulle som efterrätt. Mätta och belåtna lunkade vi ner till sandstranden och vilade en stund.  Stärkta av lite mer avkoppling måste vi naturligtvis bada när vi ändå var här. Långgrunt som det är härute, fin botten med  klar sikt, hoppade vi i och visst var det skönt om något svalt.

Ta en apus ut till till Ingarö och besök Björkvik

Reseplaneraren  rekommenderar:

Till sist kan vi tipsa om att på fredag den 30 aug och lördag den 31 augusti  har Bistro Björkvik “Fransk afton” klockan 18-22 bestående av en riktigt trevlig meny:

Förrätt: Liten bouillabaise
Varmrätt: Ankbröst á l´orange med potatiskaka
Dessert: Vaniljparfait med granatäppelcoulis

Pris 345kr

Bord bokas på telefon 08-571 48000

Webbsida: Bistro Björkvik

 

 

 

Lämna ett svar