Sastaholm Hotel and Konferens Hotel

Secret Escapes har just nu ett riktigt bra erbjudande på hotell Såstaholm i Täby. Skådespelare, dansare och estradörer har genom tiderna funnit ro på detta sköna art deco- hotell, strax norr om Stockholm. Nu är det du som har chansen att spela huvudrollen och bli behandlad som den lysande stjärna du är. Servicen är excellent, köket ljuvligt och vinkällaren kommer inte att göra dig besviken

Såstaholm-

  • Utsedd till ”Travellers choice” 2013 på Tripadvisor

Täby, Stockholmm

2550 SEK  (ord. 3890 SEK) / per rum per natt
Såstaholm hotellrum

Unna dig en stunds avkoppling i de vackra omgivningarna vid Vallentunasjön, inklusive frukostbuffé, fyrarätters middag och extra förmåner

Efter att ha börjat vistelsen med ett glas champagne känner du dig redan som en bortskämd stjärna på detta scenkonstinspirerade hotell vid Vallentunasjön. Hotellet är fyrstjärnigt, men fler stjärnor än så har bott i dessa byggnader. Förr i tiden var nämligen Såstaholm ett pensionat dit Teaterförbundets skådespelare, dansare och estradörer fick vila ut på ålderns höst. Idag utlovar hotellet huvudrollen till dig, så ta chansen att bli behandlad som en stjärna även du.

Hotellet är beläget norr om huvudstaden, med 21 kilometer till centrala Stockholm. Som besökare erbjuds du här ett boende i smakfullt inredda rum med tidstypiska detaljer. Vare sig du tilltalas av den vackra art deco-stilen på rummen, eller att vistas i samma lokaler som många av gårdagens stjärnor, så utlovas du en personlig service med fingertoppskänsla. Hotellet har en hög ambitionsnivå vad gäller gästbemötande, och detta ledde till att det 2013 blev Tripadvisors “Travellers choice” i kategorierna hotell och service.

Under din vistelse finns det både möjlighet till avslappning och aktiviteter av olika slag.
Träna i det lilla gymmet, bada bastu eller koppla av på Såstaholms terrass, där du dessutom har sjöutsikt. De stora gräsytorna runt hotellet lämpar sig bra för diverse utomhusspel. Här finns även en golfbana inom tre kilometer, och även möjlighet till fiske, fotvandring och cykling. Eller varför inte låna en av hotellets roddbåtar för en tur ut på sjön, som lämpar sig bra för sportfiske.

Njut av förstklassig mat på hotellets restaurang som är medlem i det gastronomiska sällskapet Chaîne des Rôtisseurs och serverar utsökta gourmeträtter. Restaurangen har en vinkällare med viner från hela världen.

Till erbjudandet hos Secret Escapes>>

 

 

Handplockade Hotellrum för medlemmar

 

Källa för text och bild Secret Escapes

Lämna ett svar