AVICCI 2013 på IBIZA

Det gäller att vara först i mycket för att lyckas bäst! 

En av dem är Ving som nu är väldigt tidigt ute och släpper charterresorna rekordtidigt inför sommaren 2014.

AVICCI 2013 på IBIZA
Res till IBIZA :
Foto Trey Ratcliff

På fredag släpper Ving hälften av nästa års sommar och charterresor till försäljning. En trend som man kan se bland reseköparna är att de gärna bokar sina charterresor tidigare för varje år, helst 12 månader i förväg . Den stora resmålsnyheten till sommaren 2014 blir partyön Ibiza som har mer än bara party. Vackra stränder, mysiga vikar, restauranger och en plats man också kan koppla av på. Många kändisar och jetset människor har sommarhus här.

Men kan man inte vänta och vill ha enbart hålligång så kan man redan nu boka en semesterflight till IBIZA på Reseplaneraren.com se och dansa till Avicii som gästspelar på Ibiza den 30 juni, 7 juli, 14 juli, 28juli, och ett par datum till under augusti.

 

Mer om semestertrenderna  2013.

VING har också tagit reda på de senaste trenderna hur kunden vill ha det på resan i den så kallade semesterrapporten som Ving Sveriges VD Magnus Wikner. presenterade 28 maj.

1. Semester gör oss lyckliga därför reser vi allt mer

2. Vi semestrar allt fler gånger på ett år. Det är också väldigt tydligt att vi har olika behov i olika semestertyper.

3. Service är viktigt. Och personlig service här och nu. Oavsett om det sker via digitala kanaler eller om det sker via det personliga mötet med kunden.

4. Vi vill ha det bättre än hemma, vi vill ha lite högre standard och miljö när vi är på semester.

5. Det går från vart till vad. Det handlar mer om vad vi vill uppleva på semestern än vart vi faktiskt reser. Det kan var allt från att man vill ta det lugnt och ha det skönt till att man faktiskt vill uppleva saker.

6. Resan som livsstilsförbättring. Man vill få ut något av resan. Det kan handla om träning att komma hem som en bättre tränad människa. Det kan också handla om ny kunskap exempelvis att man är på en kurs eller bidrar med något dit man reser.

7. Charten har lyckas överleva och är fortfarande väldigt populär bland miljontals resenärer.


Källa: Ving

Lämna ett svar