Med hjälp av nya numret av Åka Skidor som damp ner på redaktionen idag, började vi direkt bli sugna på att få klämma lagg igen.

Vi började att drömma stort och snöade (!) in rejält medan vi slogs om senaste utgåvan och till slut fick en stund var att bläddra igenom tidningen som är som vanligt fylld av fantastiska skidbilder, pudersnö och skidtester. Åka Skidors nummer som kommer ut i dagarna innehåller flera härliga snöreportage. Bland annat om superstjärnan och stilikonen Henrik Harlaut

Vinodlare i femtonde generationen, kosmopolit, X-Gamesmästare, socialmediafenomen och regent över den progressiva skidvärlden. Han lever livet som en del av oss iallfall ….Han lever skidåkning 365 dagar om året, där resväskan är hans enda hem och skidorna är hans främsta drog. Han har 34 000 fans på facebook och 24 000 på Instagram. Vilken kille.

I reportaget om Grant Gunderson handlar det om puder, som själv bor strax utanför Mt Baker i nordvästra USA. Som är världens snörikaste skidort. Bilderna därifrån är otroliga, -när får vi åka skrek vår meste skidnörd. Och när skidåkaren Tyler Ceccanati kommer glidande offpist i Stevens Pass, USA kan man inte annat än börja svettas och känna hjärtat pumpa för högtryck och fundera på om skidorna på vinden från förra säsongen ska bytas ut mot årets senaste.

Åka skidor ski camp

Reseplaneraren tipsar: Åka Skidor anordnar varje år Ski Camp i april.  Detta är ett unikt tillfälle för er som vill vara med på den tredje upplagan av Åka Skidor Ski Camp 2014.
Första och andra upplagen blev en succé och deras ambition är att detta ska bli en tradition och en grym upplevelse för läsare som älskar skidåkning och skidintresserade vänner. Läs mer på deras hemsida

Lämna ett svar