United Airlines gav ut gratis-flygbiljetter

Flygbolaget United tvingades stänga sin webbplats tillfälligt och slutade boka flyg via telefon efter att ha upptäckt att biljetter såldes för så lite som 0kr
Lyckliga kunder som köpt United Airlines biljetter för så lite som 0kr på grund av en datorprogrammerings fel kommer att tillåtas att använda dem, bekräftade bolaget.

Flygbolaget tvingades stänga sin webbplats tillfälligt och slutade boka flyg via telefon efter att ha upptäckt att rabatten blev helt fel. Nämligen att flygbiljetten blev helt gratis

United  kan inte säga hur många sådana biljetter utfärdades på torsdagen. Diverse flygplatsavgifter, såsom säkerhet och bokningsavgifter, kan ha lett till vissa passagerare betalar ett nominellt pris för biljetterna.

United twittrade igår och sa att de skulle tillåta de sålda biljetterna.

Taleskvinna Mary Clark på United tillade: “United har granskat felet som inträffade i går och beslutade att, baserat på dessa särskilda omständigheter, att vi kommer vi godkänna biljetterna.”

Vi på Reseplaneraren tycker det var ett riktigt bra kundservice bemötande, att stå för felet direkt, berätta att de gjort fel och vara så generösa att inte krångla till det för kunden. Plus i kanten från oss-:)

 

 

Källa:Mirror.uk

Bild:Unites Airlines: United Launches Route from Denver to Tokyo

Lämna ett svar