En kinesisk flygpassagerare behövde ta en nypa luft och öppnade nödutgången under start!?

Den kinesiska mannen var flygpassageraren som aldrig tidigare flugit och utan att förstå faran, öppnade helt utan förvarning nödutgången till flyget under start! Förklaringen han gav var att han ville ha ”frisk luft” när planet var på väg att lyfta. De chockerade medpassagerare lyckades dock ta bilder för att bekräfta händelsen som nu spridit sig i sociala medier. Hiitills har över en miljon tvåhundratusen sett videoklippet.

Detta kom efter en tidigare incident för ett par dagar sedan efter att en passagerare på ett annat inrikesflyg öppnade nödutgången ögonblickligen efter hans plan landade. Förklaringen var då enligt passageraren att han hade bråttom att få komma ut. Ett annat fall inträffade i förra veckan på en AirAsia flygning från Bangkok till Nanjing som planet var tvungen att återvända till Thailand efter att en arg kinesisk passagerare kastade skållhett vatten på en flygvärdinna .

Det finns nu en växande oro i Kina att beteendet hos resenärerna , särskilt när de reser utomlands , kan skada bilden av landet, skriver The Guardian.

Lämna ett svar