Hilton och UBER

Hilton i USA bildar partnerskap med UBER

Hilton Worldwide (NYSE: HLT) tillkännagav idag ett samarbete med Uber, teknikplattformen som revolutionerar människors sätt att få kontakt med städer, att erbjuda utökade digitala funktioner som ytterligare kommer att förenkla och effektivisera reseupplevelse för Hilton gäster.

LocalScene_MapView_FP LocalScene_RecommendationList_FP

Genom partnerskapet kan Hiltons gäster runt om i världen ställa in Uber “Ride Påminnelser,” dvs få automatiska meddelanden för att begära Uber körningar till och från hotellet. Dessutom ger partnerskapet ökade fördelar för Hilton HHonors medlemmar. Genom HHonors appen kan medlemmar boka en vistelse, checka in, välja sitt rum, pre-order bekvämligheter och möjligheten att använda smartphone för att ange den digitala nyckel som behövs för att komma in i sitt rum. Senare denna månad kommer man också kunna utforska “Local Scene” i utvalda städer i USA genom en digital guide. I den finns de populäraste restaurangerna och uteställen som valts ut för att vara de mest välbesökta destinationer med Uber kunder.

“Genom att samarbeta med Uber, en ledande innovatör, hjälper vi resenärer utforska destinationer som om de är lokalbefolkningen”, säger Rich DiStefano, senior chef för mobila produkter på Hilton Worldwide. “Detta är första gången något företag har använt sig av Uber förares” mest välbesökta destinationer för att ge lokala rekommendationer. Vi är glada över att kunna erbjuda dessa unika fördelar för våra trogna gäster. ”

Säg adjö till långa taxi linjer – när det är dags att åka till hotellet, kommer “Ride Påminnelse” skicka en push anmälan eller text, och hotellets adress ställs in automatiskt in i Uber appen, så att gästerna enkelt kan komma iväg. Dessutom kommer alla Hilton gäster som registrerar sig för Uber få 20 dollar i rabatt på sin första åktur. .

Hilton och UBER
“Hilton är ledande inom digital innovation och har ett unik mobilt tillvägagångssätt som gör dem till en naturlig partner för Uber”, säger Jonathan DiOrio, chef för resor Partnerskap på Uber. “Vi letar alltid efter nya sätt att göra Uber upplevelsen ännu bättre för våra miljontals kunder i hela världen och är glada över att kunna erbjuda dessa nya funktioner för första gången och då med enbart Hilton gäster och HHonors medlemmar.”

Hilton HHonors är gratis att registrera sig för och tillgänglig för alla gäster. För mer information och gå, besöka HHonors webbplatsen här. Om du vill veta mer om Uber och registrera dig, besök get.uber.com/go/HHonors.

 

 

 

källa Hilton Mediacenter

Lämna ett svar