Hilton Garden Inn Malaga lobby

MALAGA, Spanien – Hilton Garden Inn, Hilton Worldwide öppnar Hilton Garden Inn Malaga med 155 rum, och läggs till varumärkets växande portfölj med fler än 625 hotell över hela världen.

“Hilton Garden Inn är ett imponerande varumärke och verksamhet i Europa”, säger Adrian Kurre, global chef, Hilton Garden Inn. “Vår senaste fastighet i Malaga förenar de nyöppnade hotell vi har i Ufa, Corlu och Milano och ingår i de mer än 40 fastigheter man har i den europeiska portföljen. Costa del Sol är en spektakulär inramning för detta nya hotell, och ger gästerna möjlighet att utforska några av de finaste stränderna i södra Europa. ”

Fitness Centre
Fitness Centre

Hilton Garden Inn Malaga är en utmärkt bas för gäster som anländer till Malaga – Costa del Sol flygplats, ligger bara fem kilometer bort. Hotellet ligger i närheten av Malagas fantastiska stränder i Medelhavet, och ligger i anslutning till tunnelbanestationen, och erbjuder gästerna lätt tillgång till utforska den pulserande staden. Den gamla staden kombinerar mer än 3000 år av historia i sin katedraler, kyrkor, monument, romerska teatern och mer än 30 museer.

HGI_Malaga_Spain_BusinessCentre_FP

Hotellet erbjuder värdehöjande bekvämligheter och välkomnande tjänster för resenärer för att kunna sova gott, hålla formen, äta gott och arbeta smart när du är på väg. Alla Hilton Garden Inn gäster kan åtnjuta gratis Wi-Fi i hela hotellet, 24-timmars businesscenter, ett state-of-the-art fitnesscenter och en utomhuspool. Hotellet har också tre konferenslokaler.

“Malaga är känt för sitt breda utbud av turistattraktioner och dess imponerande arv. Den världsberömda Costa del Sol har mer än 320 soldagar om året, och vi ser fram emot att välkomna gäster till vårt hotell under hela året”, säger Julian Murciano , general manager, Hilton Garden Inn Malaga.

Bra att veta:

-Modernt hotell bredvid Puerta Blanca tunnelbanestation
-Nära många attraktioner och bara fem miles från Malaga – Costa del Sol Airport
-24-timmars fitnesscenter och en utomhuspool
-Flexibel eventutrymmen för upp till 250 gäster och en 24-timmars businesscenter
-Gratis WiFi och en 24-timmars paviljongen Pantry®

För mer information eller fr att göra bokningar, besök Hilton Garden Inn Malaga, eller ring + 34-952-233-122.

Källa: Hilton hotel presscenter

Lämna ett svar