Emirates A380 + Jennifer Aniston

Jennifer Aniston vaknar till komfort och lyx på Emirates

Skådespelerskan, regissören och producenten Jennifer Aniston spelar huvudrollen i Emirates internationella kampanj, både digitalt och i tv.

Golden Globe och Emmy prisbelönta skådespelerskan visar upp sin komiska timing. Vi får se Aniston leta frenetiskt efter den inbyggda duschen i flyget och lounge men hånas och förlöjligas av kabinpersonalen. Det visar sig snabbt  bara vara en mardröm när hon vaknar upp till verkligheten i sin egen privata svit i Emirates First Class. Det visar sig nämligen att Jennifer reser med Emirates och raskt kan ta del av flygbolagets A380 Dusch Spa och Onboard Lounge.

Boutros Boutros, Emirates Senior Vice President i marketingdivisionen förklarar: “Jennifer Anistons utstrålning och  globala publik gör henne till det perfekta valet för vår kampanj. Som en av de mest upptagna kvinnorna i Hollywood, vill Aniston liksom många andra av våra kunder, ha tid att koppla av när hon reser. På Emirates kan vi garantera det och det på ett exceptionellt sett.

“I ett avsteg från de vanliga flygbranschens annonser, valde vi att ha en humoristisk inställning till att visa upp de fantastiska produkter vi erbjuder ombord. Vi kunde inte tänka oss någon bättre lämpad för rollen än Jennifer Aniston och vi skrev manuset med henne i åtanke. Hennes professionalism och komiska talang lyste under inspelningen och vi är mycket nöjda med resultatet “.

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Emirates”]

Kampanjen är regisserad av veteranen i branschen. Den Oscar-nominerade Bryan Buckley, som är hyllad för sina många Super Bowl annonser. RKCR / Y & R London utvecklade konceptet medan manuset var ett samarbete mellan byrån, Buckley och Emirates.

Den globala digitala och tv-kampanjen börjar i USA och Förenade Arabemiraten och rullas ut i november till andra länder där Emirates har en stor operativ närvaro – inklusive Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Indien och Australien.

Emirates har hittills investerat 20 miljoner dollar i TV reklam världen över för den här kampanjen, som kommer att ha en 30-sekunders och längre 60-andra versionen.

 

källa: Press hos The Emirates Group 

Lämna ett svar