Mövenpick gör sin Bangkok debut, med öppnandet av ett modernt hotell i en av den thailändska huvudstadens mest attraktiva lägen, Sukhumvit Soi 15.

Det femstjärniga Mövenpick Hotel Sukhumvit 15 Bangkok representerar det schweiziska företagets första stadshotell i Thailand, men den fjärde landsomfattande, med tre exklusiva strandfastigheter redan är i drift; en i Koh Samui och två i Phuket.

“Strategiskt placerad i Bangkoks livliga affärer, fritid och nöjesdistrikt och bara ett stenkast från Sukhumvit Road, Mövenpick Hotel Sukhumvit 15 Bangkok har ett avundsvärt läge”, säger Andreas Mattmüller, Chief Operating Officer för Mövenpick, Mellanöstern och Asien.

Bangkok_Sukhumvit__hotell
“Bangkok är fortfarande en av Sydostasiens huvudsakliga verksamhet nav och att öppna ett helt nytt hotell i ett av stadens mest etablerade områden, populär bland besökare och invånare. Detta är ytterligare ett viktigt steg för Mövenpick då vi fortsätter att utöka vår närvaro i hela regionen “, tillade han.

En av höjdpunkten i Mövenpick Hotel Sukhumvit 15 Bangkok är att den har en 20 meter lång takpool och bar, 330 kvadratmeter mötesutrymme och en mysig innergård med två våningars vattenfall.

“Detta ger en oas av lugn i ett hotell som är varma, inbjudande och välkomnande för gäster som letar efter en urban flykt”, säger Simon Rindlisbacher, General Manager för Mövenpick Hotel Sukhumvit 15 Bangkok.

Matsalen erbjudande visar Mövenpick berömda gastronomiska kompetens, med butiker som serverar ett urval av högkvalitativa mat från thailändska klassiker till europeiska och internationella rätter. Dessutom är Rainforest Rooftop Bar där gästerna kan njuta av cocktails och gourmet tapas samt samtidigt njuta av utsikten över den magnifika Bangkok skyline.

Mövenpicks Bangkok debut signalerar företagets pågående expansionsåtaganden i Thailand, där företaget har planer på en i Pattaya öppning i början av 2016 och en annan semesterort planeras för Hua Hin.

Ett annat hotell har Mövenpick i Phuket, se den härliga videon om detta hotell.

 

 

 

Källa: www.moevenpick-hotels.com/en/press/news/

Lämna ett svar