Ving med kampanjpriser till solenOm Du är singel vilket en del tycker är perfekt, liksom par tycker om att vara ihop så kan man resa billigt beroende vilket erbjudande på resa man nappar på.
Är Du det sistnämnda och uppfyller de två viktigaste kriterierna, nämligen att Du är i en relation samt att Du kan sticka iväg redan i maj eller juni kan Du nu shoppa en semester resa med Ving till kraftigt reducerat pris, till ett så kallat kampanjpris på hela 101 avgångar!! Inte illa som vi brukar utropa här på reseplaneraren.com när det då och då dyker upp bra erbjudanden.

Till kampanjen

Övriga resenyheter:
SAS kan slopa business class i Europa.
Business class kan snart vara ett minne blott på SAS flygningar i Europa.
Istället satsar flygbolaget på sina två andra klasser, economy och economy extra.

Business class på SAS flygningar i Europa kan komma att försvinna erfar Reseplaneraren.com. “SAS tittar ständigt på koncernens produkter och vilka passagerare vi har. Business class, introducerade SAS för 30 år sedan.. Jag kommer inte säga hur många business class passagerare SAS har idag på våra europeiska vägar – men vi säljer åtminstone flera extra ekonomi säten ” Det sade vice ordförande i SAS som ansvarar för  produktutvecklingen, Philip Wågnert till standby.dk igår.

SAS har haft en nedgång i antalet passagerare under flera år i business class inom Skandinavien. En viktig anledning att man vill förändra tycks vara att många företag inte tillåter sina anställda som reser i affärer att åka affärsklass i Europa. De måste eller bör i varje fall välja att flyga Economy Extra eller bara economy.

Philip Wågnert sa också att man har mycket nöjda kunder inom SAS vad gäller tjänster som mobil incheckning. SAS som på Arlanda införde självscanning av bagage – förväntas snart också att erbjuda samma möjligheter på Köpenhamns flygplats. Han tillade att genom det så kallade SSP-programmet, självbetjänings produkter, har hälften av SAS passagerare ordnat med att checka in före ankomsten till flygplatsen. 30 procent gör det elektroniskt på flygplatsen, medan 20 procent måste ha manuell hjälp från personal, inklusive på flyg till USA.

källa:standby.dk:

Swedbus lanserar resegaranti till Arlanda. 35 minuter och ingenting annat ska det ta med Swebus mellan Arlanda och Cityterminalen. Vid försening får man nästa resa gratis.

Restidsgaranti Stockholm-Arlanda på 35 minuter
Swedbuss säger sig veta “hur viktigt det är att komma i tid till flyget!” och det är ju bra eller hur! Därför inför dom nu en resegaranti och utlovar – 35 minuter. det pga av att de kör direkt till Arlanda utan några hållplatsstopp på vägen.

Swebus fortsätter:
-För att visa att vi gör vårt yttersta för att du ska komma i tid till och från flyget inför vi nu en restidsgaranti på vår flygtransfer mellan Stockholm och Arlanda. Restidsgarantin innebär att om du mot förmodan inte kommer fram till Arlanda terminal 5 på utlovade 35 minuter får du en ny resa utan kostnad. Restidsgarantin gäller för alla resor mellan Stockholm – Arlanda och omvänd sträcka under kampanjperioden fr.o.m 130219 t.o.m 130321. källa Swebus.se