Hos Ving hittar du charter, weekend och sista minuten resor till gamla favoriter och spännande nyheter - Boka sommarens resa hos Ving.

Vi har fått nys om att VING laddar med en speciell Happy Hour WEEKEND from 3 maj och hela helgen!!!

Anledningen är att resebolaget Ving är “överlyckliga” att man nu har 150.000 gilla på Facebook. En smått makalös siffra kan man tycka för en researrangör. Men det tyder också på att man har hittat rätt i sitt utbud och service. Reseplanerarens redaktions medlemmar har alla nog någon gång bott på något Sunwing resort hotell och varit helnöjda. Och i sin tur rekommenderat till vänner och bekanta. Det är liksom något speciellt att bo på ett sådan semester resort. Nåja, nu ska vi inte hoppa hur högt om helst och klappa i händerna eller ska vi det!? Just nu applåderar vi i alla fall för erbjudandet om att kunna komma över bra resor till fyndpriser direkt hos VING, till solen i augusti och september.

Den sk. Happy Hour Weekend kampanjen som man kallar det, borde du hänga på om du ännu inte bestämt något för sommar/hösten. Har du någon vecka eller så ledigt i din fullsmetade almanacka så varför inte överraska din partner och boka en riktigt billig parresa. Och vips så kommer din partner att se dig med andra ögon.

Som sagt, de makalösa priserna gäller resor till resmål i augusti och september, bland annat till VINGs bästa hotell – Sunwing Family Resort och Sunprime Hotels.

VIKTIGT: Det finns två sätt du kan ta del av dessa oslagbara Happy Hour-erbjudanden på. Antingen genom att prenumerera på VINGS nyhetsbrev på deras hemsida eller genom att gilla VING på Facebook. Så vad väntar Du på undrar vi?
När du väl är med så gäller följande här nedan:

Häng på låset fredag den 3/5 kl. 12.00 sen är bokningsslussen öppen ända fram till midnatt på söndag.

Prenumera på VINGS nyhetsbrev här och ta del av alla Happy Hour-resor »

Lämna ett svar