SAS och Magnus Carlsen i sammarbete

SAS har ingått ett globalt partnerskap med World Chess Champion Magnus Carlsen och bolagets Play Magnus AS. Partnerskapet kommer att bidra till att förverkliga hans dröm om att bredda och nå ut med schack till omvärlden. Partnerskapet kommer att ge SAS kunder chansen att spela mot Magnus Carlsen, den högst rankade schackspelare i historien.

Play Magnus Live Challenge i New York är en tävling sponsrad av SAS, där 12 schackspelare från hela världen väljs från dem som har spelat mot Magnus Carlsen med hjälp av Play Magnus appen. Flygbolaget SAS kommer att ge denna förmån tillgänglig i första hand till sina Eurobonus-medlemmar. Reseplaneraen kan konstatera att detta är ett bra sätt för Scandinavian Airlines att skapa  mervärde för sina kunder.

 

 

Bildkälla på Magnus Carlsen: “Magnus Carlsen (2012) cropped” av Autopilot – File:Magnus_Carlsen_(2012).jpg. Licensierad under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Magnus_Carlsen_(2012)_cropped.jpg#/media/File:Magnus_Carlsen_(2012)_cropped.jpg