Restips 1:
Sex bästa tidpunkterna att resa billigast med flyg!
1. Två första veckorna i december är ofta billigast att flyga
2. Efter trettonhelgen till och med första veckan i februari är det bar utbud på flygbiljetter och billiga hotell
3. Veckan efter påsk kan Du ha tur och hitta fynda flygstolar
4. Maj månad är generellt billigare att ta sig ut i Europa med lågprisflyget hos bland annat Norwegian och Ryanair
5. Bokar Du smart det vill säga  tidigt, är första veckorna i juni bra resperiod till bra pris
6. Augusti efter skolstart fram till en vecka i september

Den bästa delen av att vakna upp i Italien är att njuta av en riktigt god och välgjort italiensk kaffe! Här visar man hur du använder och rengör en Moka för att göra italienskt kaffe (caffè, macchiato och cappuccino) hemma. Moka är den mest använda hem kaffebryggare i Italien!

Restips 2:
Ett sätt att spara pengar när Du flyger är att inte resa när alla andra reser. Det gör att du dels flyger lite billigare än andra, du bor lika bra fast till oftast en lägre boendekostnad. Har du tänkt dig en hyrbil på semestern så kan priset där också vara bättre.

Restips 3:
Fylla tomma flygstolar
Resebolagen vill i första hand fylla tomma flygstolar, när de fyllt dessa flygsäten tittar man sedan efter prisvärda hotell. Bli då inte förvånad om du får ett budget hotell utanför researrangörens normala utbud. Var förberedd på att du kan ha riktigt otur och hamna på ett resmål eller hotell som är riktigt uselt. Men oftast så får man bra hotell och ibland lyxhotell.

Restips 4:
Boka lågprisflyg tidigt
De flesta lågprisflygbolag har prisvärda erbjudanden som du enbart kan boka via deras resesajt. Sök efter etiketter som  ”erbjudande”, ”rabatt” eller ”kampanj”.

Restips 5:
Prenumerera på nyhetsbrevet
Ett värdefullt tips som vi gärna delar med oss utav är att prenumerera på reseföretagens nyhetsbrev, där brukar man få riktigt prisvärda erbjudanden om flygresor och information om deras nya kampanjer. På det här sättet blir du bland de första och får ska vi säga VIP behandling då det oftast är först till kvarn som gäller. Dessa fina erbjudanden till de som är intresserade av lågprisflyg ofta med riktigt bra rabatter.  Du kan även få rabatt hos många reseföretag om du är student eller pensionär. Tipsa oss gärna om dina sätta att hitta lägsta priset till resmålet.