club-trekker söker reseguider

club-trekker söker reseguider Gillar du att festa, resa jorden runt, träffa nya människor och stå framför kameran? Då kan det här vara jobbet för dig.

Det är projektet ClubTrekker som  kommer att skicka ut två guider för att titta noga bakom kulisserna. De som får de åtråvärda platserna ska dela med sig av deras upplevelser från klubbarna, musiken, dansgolven och profilerna. Allt utvärderas och uppdateras – Känner Du att du lockas och platsar för uppdraget vill Reseplaneraren rekommendera att du söker snarast, bara 5 dagar kvar!!

ClubTrekker är en resa i dubbel bemärkelse. Dels handlar det förstås om en faktisk resa mellan olika destinationer, men också om den upptäcktsresa som den elektroniska dansmusiken redan påbörjat – den som du redan är en del av, bidrar till och påverkar.

För att söka måste du vara 18 år eller äldre. Ansök via Facebook Connect här!

Om ClubTrekker

ClubTrekker är ett samarbete mellan Gorbys och Universal Music för att skapa Sveriges mest nyfikna guide till klubbvärlden. Vi tar dig med på en resa bakom kulisserna bland klubbarna, människorna och musiken från Visby till Ibiza.

 

källa:ClubbTrekker.com