Spendera sju fantastiska nätter i semesterparadiset Kusadasi på Turkiets västkust – Ultra All-Inclusive med frukost, lunch och middag samt flyg ingår. Upp till 21% rabatt

På den egeiska kusten, bara några kilometer från Kusadasi centrum ligger Ephesia Holiday Beach Club. Resorten är belägen i en av Turkiets vackraste delar med underbara omgivningar och miljöer. Hotellområdet är stort och består av ett flertal olika byggnader. Mellan dessa löper lummiga gångar kantade av palmer och annan växtlighet. Den panoramavy som erbjuds på resorten är helt enastående och lämnar ingen besökare oberörd. Här möter de gröna palmernas konturer den blå himlen och det Egeiska havet i horisonten.

På resorten erbjuds en helt fantastisk och exklusiv privat sandstrand, samt fem olika pooler. Förutom de många sol- och badmöjligheterna erbjuder hotellets spa bland annat turkiskt bad, massage och bastu när du vill koppla av. För den sportintresserade finns bland annat ett fullt utrustat gym, tennisbana, minigolfbana och fotbollsplan. Här finns faciliteter för en mängd olika vattensporter, cykeluthyrning, spelrum och mycket mer.

Om du av någon anledning skulle tröttna på att slappa vid poolen, sola på stranden eller ta en drink i baren så finns möjlighet till shopping på ett flertal affärer på hotellområdet. 200 meter utanför hotellet finns även en basar och dessutom är det nära till Kusadasi centrum, där du hittar restauranger, butiker och barer.

Erbjudandet presenteras av Secret Escapes

 

TILL DEALEN>>

RYDGES KENSINGTON
London, England

Upp till 43% rabatt

 

RYDGES KENSINGTON London, England

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyrstjärnigt boende i Kensington med daglig frukost och matrabatt. Upp till 43% rabatt

Om du tycker att bo i Londons fashionabla Kensington-område på ett boutiquehotell låter himmelsk, då är detta något för dig. Det fyrstjärniga Rydges Kensington erbjuder ultimat viktoriansk elegans med moderna bekvämligheter och ett perfekt exklusivt läge längs en pittoresk trädkantad aveny. Hotellet ståtar med höga tak, modern konst och dekorativa ornament.

Efter att ha checkat in på ditt super-chica rum eller din svit, ge dig ut på en lätt utfärd till Hyde Park, Buckingham Palace och det livliga området Notting Hill. På hotellet finns restaurangen The Jam Cupboard, minimalistisk och elegant som serverar moderna europeiska rätter och lyxiga cocktails. Om du föredrar en mer intim miljö, har Polo Bar Kensington en välfylld bar och lättare mat.

Erbjudandetet presenteras av Secret Escapes

TILL DEALEN>>

 

Lämna ett svar