VÄRLDENS BÄSTA SKIDÅKNING

varldens_basta_skidakning

Aka Skidors guide till världens bästa skidåkning.
Den ultimata skidguideboken för dig som älskar att åka skidor. Boken heter passande nog “Världens bästa skidåkning”.

Åka Skidor skriver om Världens häftigaste plaster att åka skidor

Här har erfarna skidfotografer och skidskribenter valt att dela med sig och tipsa om var världens bästa skidåkning går att hitta. Boken spänner 4 världsdelar i 14 länder och hela 36 skidområden.

Åka Skidors medarbetare har besökt och skrivit om ca tusen skidområden. I denna skidbok avslöjar tidningens chefredaktör Patrik Leje var den bästa skidåkningen finns att hitta. Läsarna får följa med till klassiska skidorter som Chamonix, S:t Anton och Åre och upptäcka okända skidparadis i orörd vildmark.

Another fave one#raw

Posted by Candide Thovex on den 29 november 2014

 

Med fantstiska bilder, berättande texter och spänannde fakta är den här välskrivna skidboken ett måste för varje skidentusiast. Den ultimata reseguideboken för varje skidåkare.

Om Patrik Leje

Åka Skidors chefredaktör Patrik Leje är ett välkänt och respekterat namn i skidsverige. Han ar en brinnande skidentusiast och en auktoritet i ämnet. Han bor sedan 15 år tillbaka i Åre med Sveriges största skidområde utanför husdorren. Som ung skibum i Chamonix åkte han skidor utför Alpernas högsta topp Mont Blanc och skrev sitt första skid- reportage om det. Under årens lopp har han gjort många skidresor och skrivit om sina skidaventyr. Han ar en driven skribent och skicklig redaktör. Det här ar hans andra bok om skidåkning.

Lämna ett svar