Snörika Vemdalen i påsk?

Förutom härlig vårskidåkning med mycket snö och långa ljusa dagar bjuder påsken i Vemdalen på en rad roliga evenemang för hela familjen.

I Vemdalen, Björnrike och Klövsjö bjuds det på fullspäckade påskprogram med tävlingar, aktiviteter och festligheter för både stora och små. Två av påskens absoluta höjdpunkter är Big Jump Cup med publikfriande och spektakulär höghöjdsakrobatik samt längdtävlingen Grizzly 467 där några av Sveriges bästa åkare tävlar om att komma först från dalen till toppen i Björnrike.

Big Jump Cup och Grizzly 467 är två måsten under påsken. Stämningen kommer att vara på topp. Vårvintern i Vemdalen bjuder dessutom på fantastisk skidåkning med mycket snö. Talessättet att snön alltid räcker över påsk stämmer verkligen, säger Anders Lundqvist, marknad- & eventansvarig Vemdalen.

På Vemdalsskalet blir det klassisk påskmaskerad för hela familjen på påskaftonen. Grillarna är tända och varje dag arrangeras roliga tävlingar för hela familjen. På Vemdalsskalets Högfjällshotell har man laddat för en intensiv nöjeshelg med afterski, nattklubb och dans.

I Björnrike blir det påskkalas hela helgen lång med massor av familjearrangemang och roliga skidtävlingar från morgon till kväll. På Restaurang Vy:s soliga veranda blir det afterski med dj.

I Klövsjö är det som vanligt Påsksmällen med ett fullspäckat program som gäller. Tävlingarna, aktiviteterna och festligheterna avlöser varandra under hela helgen. Självklart med tid för god mat och dryck och fartfylld afterski med Patriks Combo.

I Skidshoparna reas vintern ut och vårmodet är framplockat.

För mer information om påskevenemang i Vemdalen >>

Lämna ett svar